5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

5 kroppssprak – Sa laser du fran din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar kopiost om en person och inneha stor roll nar vi dejtar. Om man ej vet hur man ska avlasa sin dejt kan det resultera i feltolkning och paverka upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur du superb laser fran din dejt och nagra klassiska marke som tyder pa tilldragning! Kort: Unsplash

Den som kanner till hur man laser av sin dejt kan kvickt avsloja va hen egentligen vill och ifall det finns ett engagemang eller ej. Genast har dejtingappen Tinder, sammanlagt med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra tips pro hur du superb laser fran din dejts kroppssprak.

Fem annorlunda kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” ar nagon som uppskattar att halla dorrarna oppna. De vill mer an garna motas, fixar beredvilligt till frisyren under dejten och har alltid ett leende gallande lapparna. Du kan enkelt identifiera den har dejtingpersonligheten genom att betrakta hur hen gar och star. Vanligtvis inneha den arme typen en avslappnad gangstil och deras fotter riktade mot andra (eller kontra dorren).

Allt sker kungen deras kriterium – de ar mycket metodiska i sitt metod nar det galler dejting och ar riktigt duktiga gallande att halla i stig en konversation.

Forut den arme typen gar ord och handling stadse i rutt med varandra. Kungen en dejt har hen ett genuint leende och en oppen och avslappnad hallning, med exempelvis bringa armar och avslappnade axlar.

”Den naturlig varan” haller mattligt ofta ogonkontakt forut att presentera att de sannerligen ar intresserade, staller precis fragor, lyssnar gallande dina losning och svarar gallande dina fragor. Under en dejt lutar de sig beredvilligt mot personen och kan till och med efterstrava fysisk kontakt genom att berora sin dejts overarm eller lagga en arm ifall.

Genom sitt vidga kroppssprak ar de aven benagna att bidra en ogonblinkning till sin dejt for att presentera sitt engagemang pro kommande dejter. De soker sannolikt en gemensam underlag med sin match genom att vara mottaglig med hur sa de soker nar de dejtar och ar den mest akta personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan framsta avfardande och distraherad gallande en dejt. Deras hallning ar oftast stel, de haller beredvilligt fysiskt avstand och placerar en hinder mellan sig sjalva och sin dejt. Nog i genom att anordna hakan hogt eller luta sig bort.

Nar de dejtar inneha den har personligheten en vana att anlanda sent och bruka sin telefon under dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det galler att organisera infor dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. De ar narvarande rent fysiskt, men kan belysa beteenden som ger en sval eller upptagen emotion.

5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Vissa beter sig gallande det arme viset darfor att de helt enkelt inte ar intresserade fran dig men det kan ocksa besta deras satt att kissbrides.com undersГ¶ka webbplatsen forsoka spela “cool” eller svarfangad.

”Den flitige” ar otvetydig med avta intentioner genom att visa fysisk kontakt, dar hen troligtvis lutar sig fram och ser intensivt pa sin dejt. De visar fortjusning och engagemang under dejten och har en tydlig och staende svansforing.

”Den flitige” lagger kopiost handlingskraft gallande dejten och kan uppfattas som pro entragen eller exalterad nar de forsoker sla ovanfor sin dejt.

Lyhordhet, som kan missuppfattas som alltfor mycket iver, betraktas faktiskt som en av de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den arme typen har en vana att se dejten genom att stalla manga fragor och jobbar hart forut att handla sin dejt tillfreds.

”Overanalyseraren” ar nagon som ar lite osaker pa sig sjalv och ar mer tvivelaktig nar det kommer till dejting. Gallande en dejt tenderar de att pilla med don, ha armarna i kors, skratta nervost eller rodna. De undviker ofta ogonkontakt, ar en aning obekvama och kan bita kungen naglarna eller lapparna.

Den arme typen kan uppfattas som sjalvmedveten och frysa till om de ej kan svaret pa en sporja eller sa ar de hyperaktiva och pratar oavbrutet.

Vissa kan formoda att ”Overanalyseraren” inte ar hagad, men den har typen ar minsann bara mer avhangig fran andra manniskors erkannande. En forvanansvart och effektiv klokt beraknande pro att bestrida nervositet ar att splittra med sig av hur man kanner forut sin match.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *