For att ejakulera over uppbrottet, andra din mentalitet

For att ejakulera over uppbrottet, andra din mentalitet

Nar ett par utfor slut, kommer separationsprocessen ej absolut att besta trevlig. Men vissa personer kan hastigt fardas sig upprepa och ejakulera over uppbrottet och ga framat. Andra hanger kvar i detta under aratal efter att man har gjort slut, vilket skadar chanserna att klaffa med nya relationer. Hur sa ar skillnaden mellan de tva? En forandrad mentalitet.

Efter att du inneha gjort slut kan du uppleva dig lag, frustrerad eller harig for att besta ensam. Du nog tillika blir besatt av ditt ex och kanner dig svartsjuk pa personen som denne ar med genast. Eller sa nog du kanner dig bristfallig, oattraktiv och ovardig karlek.

Detta kanske later trist och patetiskt, men det ar ganska normalt. Faktum ar att forskning har visat att ett uppbrott kan fa dig att se dig sjalv och andra pa ett mer negativt fason. Du kommer samt att vara mindre benagen att inleda en ny relation, och nar du utfor det sa kommer risken for att detta blir ett ohalsosamt omstandighet att vara ganska sa stor.

Omarbeta din mentalitet pro att komma kvar uppbrottet

En grupp forskare fran Stanford University analyserade effekterna av personers sagen med att bli bortstotta och psykologiskt frisk dartill formagan att matcha sig till situationen.

Efter ett uppbrott kommer de flesta personer att prova fatta hur sa som har hant. De kommer undran sig sjalva varfor detta hande, om det varje deras misstag, eller vilka chanserna ar for att de ska finn en ny karlek i framtiden. Det metod som du svarar gallande dessa fragor kan antingen mildra dig att administrera situationen eller sa kommer detta att skapa dig mer kanslig for psykologisk defekt.

Enligt forskarna sa ser vi andra personer som kallor for information betraffande oss sjalva. Ifall vi enar blir bortstotta fran nagon som vi antaga kanner oss sa kan detta besta i synnerhet forodande.

Men folk har olika installning gallande hur ofta de kan spira och byta skepnad. Personer som ser avta personligheter som statiska och att de ej kan skifta, eller som med andra ord har en fast mentalitet, kommer sannolikt att relatera uppbrottet till negativa aspekter fran sig sjalva. De historier som de berattar ifall uppbrottet kommer att fortydliga deras egna brister.

A andra sidan kommer personer som ser sina egenskaper som dynamiska, som inneha en mentalitet pro framsteg, att informera mindre skadliga historier ifall uppbrottet. De har darfor en storre fallenhet att se detta som ett oppning forut progress eftertradande gang.

Inom annorlunda studier har forskare funnit att medverkande med en fast mentalitet hade storre benagenhet att relatera uppbrottet till forsvinna egna giftiga personligheter och negativa attribut, vilket kan bidra dem problem i kommande relationer.

Hur sa du kan skapa for att forandra din mentalitet

Pro att komma over ett uppbrott gallande ett halsosamt metod ar det betydelsefullt att du andrar din forhallningssatt och utvecklas mot en mentalitet fran progress. Pro att klaffa bor du foreta harnast:

Utreda anledningarna till uppbrottet, men utan att plocka pa dig overflodig skuld

Inom allihopa relationer inneha allihopa involverade personer sitt ansvar for de problem som uppkommer, inkluderat karleksrelationer. Plocka din fraktion av skulden, men undvik att bli ett offer.

Att plocka mer ansvar an baksida av underben du fortjanar kommer ej att producera dig battre eller losa nagot. Detta kommer snarare att forstora din sjalvbild och bega det svarare pro dig att ha halsosamma relationer i framtiden.

Det finns manga personliga faktorer som kan skapa en konflikt som resulterar i ett uppbrott. Det ar relevant att veta va som gick oratt och till vilken grad det kan undvikas eller byta skepnad i framtiden.

Fatta att uppbrott ar vanliga

Fastan den plaga som du kanner kvar uppbrottet, kom ihag att du ej ar den enda personen som inneha avslutat en relation. Du ar inte den enda personen som inneha blivit sviken. Du ar ej den enda personen som har fatt skapa slut med sin partner. Oavsett hur massor bedrova du kanner sa kan du komma kvar det exakt som sa massa andra har gjort.

Hitta nagot positivt som du kan bilda dig av upplevelsen

Du lar dig mycket efter ett uppbrott, men betrycka dig ej forut ofta kvar negativa saker. Relationen inneha tillika erbjudit dig massa bra saker, sa fokusera sexig mexikansk drömflicka ej blott pa det negativa. Du kan bilda dig fran det negativa nar det kommer till att hitta losningar, men om du enbart fokuserar kungen detta sa kommer du att dala ner i pessimism och fruktan, vilket kommer att forsvara kommande relationer.

Oavsett hur det gick till sa finns det alltid forhoppning efter ett uppbrott. Du nog ej kan undsattning relationen, men du kan befria dig allena. Det finns sa flertal cykler i livet och karlek ar en fran dem. Att forsoka halla fast intill en relation som har tagit slut kommer blott att forstora kanslan av att man drunknar.

En av de saker som far oss ur lagom ar dispyter, och det basta sattet att kringga dessa ar att besta den som ler och inte blir impulsiv eller frustrerad.

Innehallet kungen Utforska Sinnet ar bara forut informations- och utbildningsandamal. Det ersatter ej diagnos, direktion eller vard fran en fackman. I handelse fran betanklighet ar det bast att radgora en lojal specialist.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *