Ar det mojligt att hitta en partner pro livet?

Ar det mojligt att hitta en partner pro livet?

Finn en stabilt par det ar utan tvekan nagot som vi allihopa vill sikta mot. Stundtals och genom manga relationer har vi lart oss att karlek ej alltid racker eller inte svarar pa allihopa problem. Leva och samexistens ar fulla fran sma detaljer som bygger upp dessa relationer: forstaelse, medverkan, vanskap, lyssnande eller tilltro.

Sa ar det mojligt att finn en livspartner? Och annu mer, hur sa kan vi foreta forut att gora vart nuvarande omstandighet stabilt over tiden? Det finns ingen magiskt recept Det kan tillampas kungen all par, ehuru var och en inneha sitt eget rymden fran behov och ambitioner. Det finns inte heller nagra perfekta par. Men det ar mojligt att fatta vilka aspekter vi kan leta efter hos en person och vilka dimensioner som gynnar stabiliteten i vart forhallande.

Partner for Life: A Romantic Vision?

Kanske ar det en romantisk vision och StГ¶rsta skillnaden mellan brittiska kvinnor och amerikanska kvinnor i dessa nya tider ar idealet om evig karlek inte langre trovardigt, men fjarran ifran den nittonhundratalets bild kan vi ga ur den enkla aspiration att bli forntida med personen vi alskar. Att avskilja en bra segment av var tillvaro kungen ett skont och fullkomligt metod ar nagot logiskt och forstaeligt som vi alla stravar efter. Och nog ar den sanna karnan hos romantikerna dar. Dessutom om vi till etiketten «evig karlek» bor komplettera andra mer genomforbara, sasom «dagligt arbete», «dialog», «respekt», «harmoni», «humor» eller «fortroende», nodvandigt for karlek ar underhalls dag efter dag. Och det ar att fordelarna med att ha en stabil och ihallande partner over tiden ar flertal:

  • Vart resesallskap: Att posa personligen och fysiskt med synonym person ger oss flera fordelar i var existens, eftersom vi delar tankar och bryderi, hobbyer, sorger och tillfredsstallelse etc. tills vi blir var personligt halft, ett fundamental handledning som kan ge oss sakerhet och jamviktslage.
  • Kanslomassig och sentimental lagom: nog finns rattmatig salighet har. Att finn en person som ger oss individuell sinnesro ar relevant forut manniskan. En fasthet utan kanslomassiga upp- och nedgangar, utan pauser och utan distansering far oss att uppleva oss mer sjalvsakra. Ett kraftfull band ar det basta beviset kungen karlek.

Hitta en partner for livet

Om du fortfarande ej inneha hittat din andra part, vi visar dig nedan baksida av underben du bor beakta till. Hur som helst, ifall du ar en av dem som redan har en partner spann din blad, kommer dessa nycklar att visa dig vilka broar som starker hallbarheten. Ar ej komplicerat. Det ar inte heller ett svar romantiskt substrat att uppna. De valetablerade par de tar hand om och arbetar sin relation varje dag. Men sang oss glo minutiost kungen det:

  • Det vet hur man uttrycker, kommunicerar, lyssnar och skrattar: dessa aspekter ar fundamental. Vi kan halla av nagon, men ifall han ej kan kommunicera avta tankar till oss, forut att uppriktigt formedla oss hur sa hans behov, hans problem, hans ambitioner och problem ar, blir det massor marigt att klara i vart kondition. Tro bygger pa vanskap, och det ar en viktig fundament. En karlek utan vanskap och utan deltagande kommer ej att besta en oforfalskad karlek. Sinnet forut humor ar sjalvfallet centralt, skratt ar en oumbarlig pelare for frojd och dag till dag, det ar en injektion fran optimism forut att relativisera problem.
  • Battre mogna manniskor med formagan att teori sig: Om vi ??startar en relation med en osaker person som inte vet hur man vardesatter sig allena, med raddhaga och med lagt sjalvkoncept, ar det ganska omojligt for vart proportion att anordna for lange. Och ifall det utfor det, om detta omstandighet fortsatter att uppratthallas kvar tiden, utfor det det ofta till massor hoga kostnader. Osakra folk med ledsen sjalvkansla projicerar vanligtvis sin tvekan och tvivla kungen forsvinna partners. Det ar i de ogonblick enar till exempel svartsjuka och problem upptrader. Vi maste hitta manniskor som oppnar fonster pro oss och inte stanger dorrar. Det ar angelaget att erinra.
  • En person med ett inre leva och som delar eller respekterar dina hobbyer: Det handlar i grund ifall att skrida forbund. Att njuta fran synonym hobbyer med din partner utfor bandet strat, genomfora utmaningar och astadkomma mal. Men fransett att dela epok sammanlagt ar det ocksa nodvandigt pro var och en fran de tvenne att ha sitt eget svangrum, sitt eget inre leva. Att hitta en partner for livet innebar aven att expandera och mogna med, foljaktligen ar det samt viktigt att du inneha dina egna intressen och hobbyer, de som far oss att spira som individer och berika oss med vara egna personliga och professionella prestationer. Det ar foljaktligen nodvandigt att det finns ett gemensamt utrymme som ett par, men ocksa en manniska och sitt eget.

Ar det mojligt da hitta ett par evigt? Det ar det sannerligen. Stabila och lyckliga par hittar sitt eget recept varje dag for att rusta sitt personliga band. Utover karleken ar de andra dimensioner som namns arme nodvandiga som underlattar tillvaron. Pro att finn dem plikt du enkom ha talamod . och besta alert.

Hela vagen till artikel: Bezzia » Psykologi och par » Relaciones » Ar det mojligt att hitta en partner for livet?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *